Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.11.2020
Máme již přes 2000 výdejních míst!
Od listopadu máme již přes 2 000 výdejních míst Balíkoven a další přibývají. Na poštách, v nákupáku i v trafice za rohem. A nově také na prodejních mí... číst celé
01.10.2020
Posezónní výprodej
Podzim je zde. Je potřeba vyčistit sklady a tak jsme zahájili posezónní výprodej. Využijte výhodných cen na naše osvědčené produkty pro camping! Klik... číst celé
13.02.2020
"Domov je tam, kde parkuji"
To je motto našeho nového akčního letáku pro rok 2020. Posíláme jej s každou objednávkou, prohlédnout si jej můžete zde. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

Katalog Reimo 2020 online:

Katalog Reimo 2020

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Společnost Knaus slaví 60 let
24.11.2020 ZAJÍMAVOSTI
Společnost Knaus slaví 60 let
Výrobce karavanů a obytných vozidel, společnost Knaus, slaví 60 let podnikání a sté narozeniny zakladatele společnosti Helmuta Knause. číst celé
Koncentrovaná rodina Thetford se rozrůstá
30.10.2020 TECHNIKA
Koncentrovaná rodina Thetford se rozrůstá
Duo Tank Cleaner Concentrated a Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus jsou dva nejnovější přírustky známé Thetfordské koncentrované rodiny! číst celé
Jak správně zazimovat obytný vůz a karavan?
27.10.2020 RADY A TIPY
Jak správně zazimovat obytný vůz a karavan?
Připravili jsme pro Vás kontrolní seznam jak správně zazimovat obytný vůz a karavan, ať Vás zima nezaskočí. :-) číst celé
Přídavné postele Cabbunk®
23.02.2020 TECHNIKA
Přídavné postele Cabbunk®
Potřebujete více místa na spaní? Nyní můžete přidat až dvě dětské postele na jakéhokoli otočná sedadla vestavby nebo obytného vozu! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2020. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.