Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.09.2022
Pro balík i do Balíkovna-BOXŮ
Objednané zboží si nově můžete vyzvednout i v Balíkovna-BOXECH! Nonstop, rychle a bez čekání.   Jak to funguje?   Na e-shopu zvolte jako způsob d... číst celé
11.02.2022
"Nelituji žádného dne, kdy jsme byli na cestách" Miroslav Zikmund
To je motto našeho nového akčního letáku pro rok 2022. Posíláme jej s každou zásilkou, prohlédnout si jej můžete zde.   číst celé
25.12.2021
Online katalogy ke stažení
Vážení zákazníci, pokud u nás nenaleznete co potřebujete, zkuste se podívat do online katalogů. Rádi Vám zboží podle kódu naceníme a objednáme. Katal... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

 

Katalog Reimo 2022 online:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Porcelánová vložka Twusch pro toalety Thetford
09.02.2022 TECHNIKA
Porcelánová vložka Twusch pro toalety Thetford
Jak na jednoduchou renovaci vaší zašlé nebo poškrábané toalety? číst celé
Kontrolní seznam doporučené první výbavy
29.01.2022 RADY A TIPY
Kontrolní seznam doporučené první výbavy
Splnili jste si svůj sen a stali se majiteli nového nebo staršího obytného vozu či karavanu? číst celé
Kemping se psy
02.07.2021 RADY A TIPY
Kemping se psy
Od postelí, přes misky, ohrádky až po termo rohože. Výběr doplňků pro kempování se psy je opravdu bohatý. číst celé
Kontrolní seznam - zapomínáček
20.05.2021 RADY A TIPY
Kontrolní seznam - zapomínáček
Milí karavanisté, také často před odjezdem na cesty přemýšlíte, zda máte vše a na nic důležitého jste nezapomněli? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2022. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz