Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.03.2019
Kontrolní seznam - zapomínáček
Milí karavanisté, také často před odjezdem na cesty přemýšlíte, zda máte vše a na nic důležitého jste nezapomněli? Připravili jsme pro vás malou pomů... číst celé
05.02.2019
MůjCaravan v novém!
Milí zákazníci, spustili jsme pro Vás zbrusu nový e-shop, vyladěný těmi nejlepšími odborníky. Kromě moderního a funkčního grafického designu je e-shop... číst celé
01.02.2019
Online katalogy
Vážení zákazníci, pokud u nás nenaleznete co potřebujete, zkuste se podívat do online katalogů. Rádi Vám zboží podle kódu naceníme a objednáme. Katal... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nafukovací klín Flat Jack
04.05.2019 TECHNIKA
Nafukovací klín Flat Jack
Představujeme revoluční nafukovací klín, který slouží pro vyrovnání karavanu či obytného vozu na nerovné ploše. číst celé
Bezpečné zajištění přívěsu
13.02.2019 RADY A TIPY
Bezpečné zajištění přívěsu
V poslední době se množí zprávy o vysokých pokutách z Nizozemska a Švýcarska za nesprávně zapojené bezpečnostní lanka u přívěsů. Vyjasníme si tedy něk... číst celé
Markýzy a sluneční střechy
04.02.2019 TECHNIKA
Markýzy a sluneční střechy
Markýzy a sluneční střechy jsou nejrozšířenějším doplňkem karavanů a obytných vozů. Lze je jednoduše a rychle vysunout a ochrání vás před sluncem i de... číst celé
Jak na připojení k elektřině v kempu?
17.10.2018 RADY A TIPY
Jak na připojení k elektřině v kempu?
Začátečníci si jistě kladou otázku, jak se správně připojit v kempu k elektřině. Rádi bychom Vám zde přinesli pár tipů jak na to, a vysvětlili, k čemu... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2019. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.