Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.02.2021
"Cíl: Daleko od všedního života"
To je motto našeho nového akčního letáku pro rok 2021. Posíláme jej s každou zásilkou, prohlédnout si jej můžete zde.   číst celé
20.01.2021
Nový katalog Reimo 2021 je tady!
Více než 1 000 stránek nabitých příslušenstvím a doplňky pro obytná vozidla, karavany a kempování. Katalog k prohlédnutí on-line zde: Zakoupit tiš... číst celé
01.01.2021
Máme již přes 2000 výdejních míst!
V průběhu podzimu Česká pošta značně rozšířila síť svých výdejních míst nazývaných Balíkovna. Dosud to byly jen větší pošty. Nyní se jako výdejní míst... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

 

Katalog Reimo 2021 online:

Katalog Reimo 2021

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Campingbox jako alternativa k obytné dodávce
17.04.2021 TECHNIKA
Campingbox jako alternativa k obytné dodávce
Jednoduše během chvilky proměňte své každodenní vozidlo v obytné a můžete vyrazit kempovat! číst celé
Kemping se psy
09.02.2021 RADY A TIPY
Kemping se psy
Od postelí, přes misky, ohrádky až po termo rohože. Výběr doplňků pro kempování se psy je opravdu bohatý. Seznamte se s těmi základními. číst celé
Koronakrize a kempování
30.01.2021 ZAJÍMAVOSTI
Koronakrize a kempování
Díky pandemii koronaviru se stalo kempování obzvláště populární. Kempování se v posledních letech těší rostoucí popularitě jak u nás, tak v zahraničí.... číst celé
Sluneční přístřešek BENT
09.01.2021 TECHNIKA
Sluneční přístřešek BENT
BENT kombinuje životní styl, svobodu a funkci, ležérní design a cool barvy. Je flexibilní, modulární, funkční a nabízí mnoho možností využití. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2021. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.