Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.11.2022
Black Friday 2022
V týdnu, od 25.11. do 2.12.2022 u nás můžete nakoupit se slevou 10%. Sleva platí na všechno, i na zlevněné zboží (mimo dárkové poukazy). Tak neváhejte... číst celé
12.09.2022
Pro balík i do Balíkovna-BOXŮ
Objednané zboží si nově můžete vyzvednout i v Balíkovna-BOXECH! Nonstop, rychle a bez čekání.   Jak to funguje?   Na e-shopu zvolte jako způsob d... číst celé
11.02.2022
"Nelituji žádného dne, kdy jsme byli na cestách" Miroslav Zikmund
To je motto našeho nového akčního letáku pro rok 2022. Posíláme jej s každou zásilkou, prohlédnout si jej můžete zde.   číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

 

Katalog Reimo 2022 online:

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mujcaravan.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Organic Bio-Circular
22.11.2022 TECHNIKA
Organic Bio-Circular
Příroda uvnitř. Inovativní materiál z recyklovaných rostlinných olejů a dřevěných vláken. číst celé
Porcelánová vložka Twusch pro toalety Thetford
09.02.2022 TECHNIKA
Porcelánová vložka Twusch pro toalety Thetford
Jak na jednoduchou renovaci vaší zašlé nebo poškrábané toalety? číst celé
Kontrolní seznam doporučené první výbavy
29.01.2022 RADY A TIPY
Kontrolní seznam doporučené první výbavy
Splnili jste si svůj sen a stali se majiteli nového nebo staršího obytného vozu či karavanu? číst celé
Kemping se psy
02.07.2021 RADY A TIPY
Kemping se psy
Od postelí, přes misky, ohrádky až po termo rohože. Výběr doplňků pro kempování se psy je opravdu bohatý. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2022. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz