Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.01.2021
Nový katalog Reimo 2021 je tady!
Více než 1 000 stránek nabitých příslušenstvím a doplňky pro obytná vozidla, karavany a kempování. Katalog k prohlédnutí on-line zde: Zakoupit tiš... číst celé
11.11.2020
Máme již přes 2000 výdejních míst!
Od listopadu máme již přes 2 000 výdejních míst Balíkoven a další přibývají. Na poštách, v nákupáku i v trafice za rohem. A nově také na prodejních mí... číst celé
04.05.2020
Kontrolní seznam - zapomínáček
Milí karavanisté, také často před odjezdem na cesty přemýšlíte, zda máte vše a na nic důležitého jste nezapomněli? Připravili jsme pro vás malou pomů... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

Katalog Reimo 2021 online:

Katalog Reimo 2021

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mujcaravan.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sluneční přístřešek BENT
09.01.2021 TECHNIKA
Sluneční přístřešek BENT
BENT kombinuje životní styl, svobodu a funkci, ležérní design a cool barvy. číst celé
Společnost Knaus slaví 60 let
24.11.2020 ZAJÍMAVOSTI
Společnost Knaus slaví 60 let
Výrobce karavanů a obytných vozidel, společnost Knaus, slaví 60 let podnikání a sté narozeniny zakladatele společnosti Helmuta Knause. číst celé
Koncentrovaná rodina Thetford se rozrůstá
30.10.2020 TECHNIKA
Koncentrovaná rodina Thetford se rozrůstá
Duo Tank Cleaner Concentrated a Aqua Kem® Blue Concentrated Eucalyptus jsou dva nejnovější přírustky známé Thetfordské koncentrované rodiny! číst celé
Jak správně zazimovat obytný vůz a karavan?
27.10.2020 RADY A TIPY
Jak správně zazimovat obytný vůz a karavan?
Připravili jsme pro Vás kontrolní seznam jak správně zazimovat obytný vůz a karavan, ať Vás zima nezaskočí. :-) číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2020. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.