Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.03.2019
Kontrolní seznam - zapomínáček
Milí karavanisté, také často před odjezdem na cesty přemýšlíte, zda máte vše a na nic důležitého jste nezapomněli? Připravili jsme pro vás malou pomů... číst celé
05.02.2019
MůjCaravan v novém!
Milí zákazníci, spustili jsme pro Vás zbrusu nový e-shop, vyladěný těmi nejlepšími odborníky. Kromě moderního a funkčního grafického designu je e-shop... číst celé
01.02.2019
Online katalogy
Vážení zákazníci, pokud u nás nenaleznete co potřebujete, zkuste se podívat do online katalogů. Rádi Vám zboží podle kódu naceníme a objednáme. Katal... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přidejte se k nám na Facebooku!

Akční leták sezóna 2019

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu MujCaravan.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu MujCaravan.cz
  1. Provozovatel Jiří Stohl, se sídlem Spešov 111, 679 02 Rájec - Jestřebí, IČ 43424431, zapsán v evidenci RŽP (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jiřím Stohlem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@mujcaravan.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky MujCaravan.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Nafukovací klín Flat Jack
04.05.2019 TECHNIKA
Nafukovací klín Flat Jack
Představujeme revoluční nafukovací klín, který slouží pro vyrovnání karavanu či obytného vozu na nerovné ploše. číst celé
Bezpečné zajištění přívěsu
13.02.2019 RADY A TIPY
Bezpečné zajištění přívěsu
V poslední době se množí zprávy o vysokých pokutách z Nizozemska a Švýcarska za nesprávně zapojené bezpečnostní lanka u přívěsů. Vyjasníme si tedy něk... číst celé
Markýzy a sluneční střechy
04.02.2019 TECHNIKA
Markýzy a sluneční střechy
Markýzy a sluneční střechy jsou nejrozšířenějším doplňkem karavanů a obytných vozů. Lze je jednoduše a rychle vysunout a ochrání vás před sluncem i de... číst celé
Jak na připojení k elektřině v kempu?
17.10.2018 RADY A TIPY
Jak na připojení k elektřině v kempu?
Začátečníci si jistě kladou otázku, jak se správně připojit v kempu k elektřině. Rádi bychom Vám zde přinesli pár tipů jak na to, a vysvětlili, k čemu... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©Stohl 2019. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.